Willem Peter de Ridder

Dr. Willem Peter de Ridder is directeur van Futures Studies, een strategisch adviesbureau dat organisaties ondersteunt bij het verkennen van de toekomst en het formuleren van een toekomstbestendige strategie. Hij verzorgt keynotes op congressen en medewerkersbijeenkomsten, geeft strategieworkshops voor managementteams en doceert in executive programma’s van onder andere de Erasmus Universiteit Rotterdam en TIAS. Begin dit jaar verscheen bij Management Impact zijn boek Winnen met kunstmatige intelligentie.

Arko van Brakel

Arko van Brakel is een ras-ondernemer die gedreven wordt door vernieuwing en innovatie. In 2016 was hij, samen met onder andere de Braziliaanse ondernemer Ricardo Semler, mede oprichter en Chief Inspiration Officer van het Semco Style Institute. Arko heeft in zijn ondernemende leven een onwaarschijnlijke combinatie van ervaringen opgedaan: van internetondernemer tot directeur van leiderschapsinstituut de Baak, van consultant voor een Caribische hotel- en restaurantgids tot schaduwminister in het schaduwkabinet en van volledig aan de grond tot internetmiljonair. Ieder succes, maar ook elke mislukking was de opmaat naar weer een nieuwe leerervaring, die hij graag met zijn publiek deelt. 

Henk Volberda

Prof. dr. Henk W. Volberda is hoogleraar strategisch management en innovatie aan Amsterdam Business School van de Universiteit van Amsterdam. Tevens is hij directeur van het Amsterdam Centre for Business Innovation (ACBI) en ‘expert member’ van het World Economic Forum. In het tijdschrift Management Team werd hij genoemd als een van de belangrijkste Nederlandse internationale managementgoeroes. Hij heeft gewerkt als adviseur voor vele grote Europese ondernemingen en publiceerde in diverse internationale toptijdschriften. 

Patrick van der Pijl

Patrick van der Pijl: Design do-er, strategic smart ass en creator. Hij is CEO van Business Models Inc., producer van de wereldwijde bestseller Business Model Generation en auteur van het boek Design a Better Business. Dit jaar verschijnt zijn nieuwe boek Business Model Shifts. Met enorme passie helpt hij ondernemers, leiders, rebellen en bedrijven met de innovatie van hun businessmodel en het ontwerpen van een ‘future proof’ strategie. 

Jan Jonker

Jan Jonker is hoogleraar duurzaam ondernemen aan de Radboud Universiteit. Zijn werk richt zich op het ontwikkelen van concepten voor duurzame, inclusieve en circulaire businessmodellen. Hij ziet dat als een cruciale bijdrage aan de transitie(s) die we dit decennium moeten doormaken. Een bijdrage die zich richt op anders denken over waardecreatie en organiseren. De toekomst organiseren, doen we nu.

Jitske Kramer

Jitske Kramer is corporate antropoloog en reist de wereld over om te leren van traditionele healers, leiders, verrassende innovators en willekeurige voorbijgangers. In 2012 zette ze Deep Democracy in Nederland op de kaart. Ze is spreker, ondernemer, facilitator en oprichter van HumanDimensions. Trainer van het jaar 2013. Auteur van o.a. Deep Democracy, Jam Cultures. En co-auteur van De Corporate Tribe (managementboek van het jaar 2016) en Building Tribes.

 

 

symposiumregistratie
 symposiumregistratie